Informații utile privitoare la tratamentul prin acupunctură efectuat la ACUPROMED, în Suceava

  • 0

Informații utile privitoare la tratamentul prin acupunctură efectuat la ACUPROMED, în Suceava

Category : Uncategorized

În practica medicală tradițională chineză, respectiv acupunctura, terapia începe obligatoriu cu diagnosticul pe pulsuri. Această manevră medicală de diagnostic este esențială în stabilirea deficitului electro-magnetic al organismului, acesta fiind principiul de bază al acupuncturii (deficitul electro-magnetic celular).

Electro-magnetismul celular este fenomenul de bază al vieții celulare, fenomen care la rândul lui determină reacții biochimice la distanță. Deci dacă diagnosticul pe pulsuri nu este corect, schema terapeutică gândită de doctor rămâne fără rezultat. În funcție de vechimea afecțiunii și de complicațiile acesteia se stabilește numărul de ședințe de recuperare. OBLIGATORIU, numărul minim necesar e de 10 ședințe.

În prealabil, tratamentul se începe cu 3 ședințe de echilibrare, după care se continuă cu schema terapeutică de bază. În timpul tratamentului de acupunctură, evoluția pacientului este fluctuenta. Sunt perioade de acutizare a bolii și perioade de remisie.

Normalizarea stării de sănătate apare cam la 1-2 SĂPTĂMÂNI DUPĂ TERMINAREA TRATAMENTULUI. Rezultatele benefice ale terapiei prin acupunctură rezistă în timp, în special în afecțiunile cronice, cel puțin 6 LUNI! În afecțiunile acute, dacă pacientul vine din timp la doctor, rezultatele sunt cu vindecare totală.
Detalii: Click Aici!


Leave a Reply