”Sănătate prin noi înșine” – Acupromed Suceava – Tratamente acupunctură

  • 0

”Sănătate prin noi înșine” – Acupromed Suceava – Tratamente acupunctură

Category : Uncategorized

ACUPUNCTURA este o formă de medicină tradițională, folosită cu precădere în vindecarea tuturor durerilor. Este o practică medicinală tradițională care a început, conform canonului acceptat, în China, așadar, cu o vechime de peste 2000-3000 de ani î.Hr.

În sens larg, prin acupunctură se înțelege tratarea unor afecțiuni prin introducerea unor ace de mici dimensiuni în puncte vitale din corpul uman, asociate cu anumite indispoziții, dureri, afectiuni medicale. De obicei, este folosită ca tratament unic. Durata tratamentului și numărul de ace sunt hotărâte de catre medical curant, care în prealabil efectuează diagnosticul pe pulsuri, în funcție de vechimea afecțiunii și complicațiile acesteia se stabilește schema terapeutică și numărul de ședințe medicale.

Corpul uman are 12 meridiane energetice principale și 4 meridiane profunde.

Acele introduse în piele sunt din oțel inoxidabil, argint sau aur, pentru a evita infecțiile. Au diametrul de 0,25 mm și vârful sferic, așadar nu produc leziuni țesutului.

CE SE POATE TRATA PRIN ACUPUNCTURĂ?

            Tulburările psihice, bolile neurologice, durerile musculo-steo-articulare, bolile digestive, bolile cardio-vasculare, boli urogenitale, bolile respiratorii, obstetrico-ginecologice, endocrino-metabolice, afecțiuni O.R.L., bolile de piele, bolile copiilor, procesul de îmbătrânire – toată patologia umană se poate trata prin acupunctură, în multe cazuri cu vindecare totală, cu condiția să vii din timp la medic.

Dacă suferi de o afecțiune care se încadrează în una sau mai multe din categoriile menționate mai sus și te hotărăști să apelezi la un acupuncturist, știm și CUI SĂ I TE ADRESEZI:

            S.C. ACU-PRO-MED S.R.L din Suceava este o firmă cu o experiență formată în decursul a mai mult de 15 de ani activitate în domeniul acupuncturii, reprezentată de doamna dr. Spătaru Liliana, specialistă în medicina tradițională și alternativă. Cabinetul oferă servicii inedite precum:    – Consultații M.T.C. (Medicină Tradițională Chineză)

– Acupunctură

– Acupunctură cu laser

– Medicină estetică

– Homeo-mezo-acupunctură (mezo-acupunctura)– INJECTARE cu diferite substanțe homeopate în PUNCTELE DE ACUPUNCTURĂ, în funcție de patologie. Studiile recente au arătat că mezo-acupunctura este terapia cu cele mai bune rezultate în oprirea artrozelor în evoluție pentru cel puțin 10 ani. Se practică 10 ședințe, câte una pe săptămână, timp în care procesul artrozic (artroza genunchiului, șoldului, a umărului, articulațiilor mici de la mâini și picioare) se oprește în evoluție, recuperând mobilitatea articulară, diminuând durerea pentru cel puțin 10 ani.

Substanțele folosite sunt naturale, deoarece corpul nu acceptă substanțe de sinteză. Această manevră medicală este folosită des în Europa, cu precădere în Italia.


Leave a Reply